Schrijf je hier in voor indoorhockey 2019/2020: LINK

Het indoorseizoen loopt van begin November tot eind januari en sluit daarmee perfect aan op het outdoorseizoen. Het is de ideale manier om de conditie te onderhouden  en  hockeytechniek te verbeteren. Wedstrijden vinden plaats op zaterdag of zondag (afhankelijk van de leeftijdscategorie). Voor U7 tot U12 grotendeels voor de kerstvakantie voor U14 grotendeels na de kerstvakantie (omwille van examens).  Trainen doen we opnieuw in de sporthal van KTA1 (Vilderstraat in Hasselt). Hou er ook rekening mee dat de indoortrainingsuren kunnen afwijken van de huidige outdoortrainingsuren, omwille van de beschikbaarheid van de sporthal.

KOSTEN: U7 tot U12 heeft de keuze enkel te trainen (1 x week 50€) of te trainen (2 x week 100€) en competitie  te spelen. Vanaf U14 enkel competitief. Elke ploeg die competitie speelt heeft een bijkomende vaste kost van 525€ te betalen door de leden van de indoor hockeyploeg aan de hockeybond.

Volgende basisuitrusting is verplicht op het terrein voor alle spelers vanaf U9:
- Beenbeschermers
- Bitbeschermer
- Indoor handschoen
- Indoor stick

Alle ploegen moeten zelf beschikken over een manager, coach en één of meerdere gediplomeerde scheidsrechters. Er worden alleen teams ingeschreven die over een coach, manager en gediplomeerd zaalscheidsrechter beschikken!