Hockey: Sebastian Emiliano Baratta coach van Hasselt Stix (Hasselt) | Het Belang van Limburg (hbvl.be)

Welkom Valentina Giorigi!
Valentina is een 23-jarige Italiaans-Argentijnse speelster en werd tijdens haar jeugdopleiding in Club de Remo (Azul, Argentinië) opgemerkt als MVP en topscorer. Van 2019 tot 2021 speelde Valentina al in de Argentijnse “Eredivisie Dames” met de club Liceo Naval. Vanaf 2021 tot heden was ze bij HF Lorenzoni aanvalster in de hoogste divisie van Italië, waar ze ook afgelopen seizoen de bekertitel won.

Welkom Olivier Van Der Molen en Mathis Aertssen.

 


Olivier en Mathis komen van Maastricht en komen de verdediging van Heren1 versterken!

Sebastian Emiliano Baratta is onze nieuwe dames 1 coach. Naast zijn werk als Dames 1 coach zal hij ook onze performance girl teams leiden. 
En zijn ervaring als ex-goalkeeper gaat hij gebruiken voor de goalietraining.
Sebastian is een coach met een enorme ervaring en een palmares aan verwezenlijkingen in de Argentijnse Hockey Federatie.

Joaquin is een 26-jarige Argentijnse-Spaanse aanvaller uit Club Andino (1st Division, Mendoza).
Afgelopen jaren heeft hij al in de Belgische competitie gespeeld bij Saint-Georges en Embourg (Nationaal 2). Joaquin zal, gezien zijn ruime ervaring als Coach, ook deel uitmaken van de techische staff van Stix en zich ontfermen als Coach over enkele jeugdteams.

 


Welkom Lenz Van De Zand!
Lenz van de Zand speelde tot de U16B bij Hasselt Stix en maakte daarna de stap van Stix naar Leuven.
Bij KHC Leuven deed hij ervaring op in de Eredivisie jeugdreeksen en in de Ion Hockey League. Hij maakt deel uit van de BeGold U18 selectie.

Hij is een strafcornerspecialist en zal ook dragflicktraining geven aan onze jeugdspelers.Welkom Rein Hermans!
Rein Hermans speelde tot de U16 bij Stix en is dan voor Leuven gaan hockeyen. Heeft daar ervaring opgedaan in de eredivisie U16 en U19 en de BeGold jeugdreeksen. Hij zal nu onze Heren 1 defensie komen versterken!

Rocio is een 22-jarige Italiaans-Argentaanse speelster uit HC Libertas San Saba (1st Division, Rome). De opleidingsclub van Rocio was Club SITAS (Buenos Aires) waar ze van 2006 tot 2022 speelde.

Christian is een 19-jarige Italiaanse midfielder/aanvaller uit HCU Rassemblement Torino. Tevens is hij opgenomen in de selectie U21 van het Italian National team.