Wees erbij op 21 november bij het eerste NETSTIX-event. Schrijf je nu in via RSVP evenement - Google Formulieren .

 

Hockey Club Hasselt Stix groeit de laatste jaren zeer snel.

We willen een bloeiende en gepassioneerde sportvereniging zijn in Hasselt en ver daarbuiten. Een vereniging die zich richt op het bevorderen van de hockeysport in onze gemeenschap.  Onze club heeft een sterke reputatie opgebouwd over de afgelopen 10 jaar. We trekken zowel jeugd- als seniorspelers aan en met hen een heel entourage van sympathisanten.   Hierdoor kan Hasselt Stix een ideale plek zijn om uw bedrijf te promoten en uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen.

Met uw steun kan u ons helpen bij het realiseren van onze doelstellingen om onze leden hoogwaardige sportinfrastructuur, gekwalificeerde trainers en performante opleidings- en trainingsprogramma te kunnen aanbieden.

Als sponsor van Hockey Club Hasselt Stix kunt u profiteren van verschillende voordelen, waaronder:

  • Zichtbaarheid en naamsbekendheid: Uw bedrijfslogo kan worden opgenomen op onze clubwebsite, social media-kanalen, nieuwsbrieven, wedstrijdtenues of sponsorborden langs ons hockeyveld, waardoor uw merk onder de aandacht komt van onze leden, supporters en bezoekers.
  • Netwerkmogelijkheden: Als sponsor krijgt u de kans om contact te leggen met andere bedrijven en professionals binnen ons uitgebreide netwerk, zowel tijdens onze evenementen als daarbuiten.
  • Maatschappelijke betrokkenheid: Door ons te sponsoren, laat u zien dat uw bedrijf zich inzet voor de ontwikkeling van lokale sportgemeenschappen en het bevorderen van een gezonde en actieve levensstijl.

We begrijpen dat een sponsorschap een strategische beslissing is voor uzelf en/of uw bedrijf, en we zijn bereid om samen te werken om een pakket te ontwikkelen dat past bij uw specifieke behoeften en budget.

We bieden verschillende niveaus van sponsorschap, variërend van hoofdsponsor tot partnerschap bij specifieke evenementen. We hebben een aanbod voor elke budget.

INSERT SLIDE

Bekijk alvast even het aanbod: klik hier

Als u geïnteresseerd bent in een partnership met Hockey Club Stix Hasselt, nodigen we u van harte uit om contact met mij op te nemen via sponsoring@hasseltstix.be.

Bent u een ouder van een lid en wilt u uw ledengeld via sponsoring regelen, dan kan u contact opnemen met patrick@hasseltstix.be.