Voor de website, ledenadministratie, teambeheer, enz beschikt de club over een gespecialiseerd programma genaamd Twizzit. Op het besloten ledengedeelte kunnen alle leden met hun gebruikersnaam en wachtwoord inloggen via onze website of de Twizzit mobiele app.

Logo Play store App Store

Heeft u nog geen inloggegevens, dan dient u deze zelf aan te maken door op "Don't have a username?" te klikken. Geef hier eerst de clubnaam in en vervolgens je voornaam en familienaam of het emailadres waarmee je geregistreerd bent bij de club en tenslotte klik je op "Search".
Deze gegevens worden dan vergeleken met gegevens reeds bekend in de Stix gegevensdatabank. Indien een positieve match, dan ontvang je een email met een link om uw gebruikersnaam en wachtwoord in te stellen.

Indien de speler of speelster zélf de applicatie zal gebruiken: gelieve dan de inlogprocedure door hen zelf uit te laten voeren.

Trainers, scheidsrechters, commissieleden en bestuursleden hebben ook een eigen account, onafhankelijk van dat van hun kind. Zij moeten deze stappen ook doorlopen om toegang te verkrijgen. Zij hebben dan toegang tot specifieke functionaliteiten van de applicatie.

Twizzit laat toe om de accounts van meerdere leden van een familie aan elkaar te koppelen zodat facturen, toegang tot de aanwezigheden van alle familieleden ed. aan elkaar gekoppeld worden. Om de accounts van je kinderen te beheren dien je deze één voor één toe te voegen aan uw eigen account. Zorg dat je de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord kent van de accounts die je wil beheren.

  • Log in met uw eigen account
  • Klik links bovenaan op uw naam
  • Selecteer "Link aan een andere gebruiker"
  • Geef de gebruikersnaam en het wachtwoord van de account die je wil toevoegen

 

De gelinkte account verschijnt nu bij "Wissel Gebruiker" onder uw naam.

Uw Twizzit-account bevat de functionaliteiten om uw teamleden terug te vinden en te contacteren, de agenda van de wedstrijden en belangrijke evenementen te raadplegen, uw aanwezigheden aan- of af te melden, de uitslagen en rangschikking van de ploeg na te kijken, en nog andere handige tools. Als je vragen hebt omtrent deze functionaliteiten, contacteer dan secretariaat@hasseltstix.be