Beste Hockeyvrienden,

Onze club staat voor veel hockeyplezier en dat doen we graag met jullie mits enkele goede afspraken:

  • Iedereen draagt bitje en beenbescherming
  • Opwarmen voor de wedstrijd begint
  • Geen trainingen op feestdagen of tijdens schoolvakanties
  • Bij slecht weer de website raadplegen i.v.m. afgelasting
  • Ouders achter de omheining (veiligheid)
  • Keeperstraining in samenspraak met trainer Yves op woensdagnamiddag. 

 

Download hier de trainingsuren

Alvast veel plezier in het nieuwe seizoen!

Dag iedereen,

Onze beste wensen nog voor 2018! Laten we er samen een sportief jaar van maken!

In de maand januari trainen we verder in de zaal (opgelet: U19B op woensdagavond!) met dezelfde leeftijdsgroepen als in december.
Jullie vinden het trainingsschema op www.hasseltstix.be onder het tabblad spelersinfo. De zaalhockeytrainingen gaan door tot vrijdag 2 februari

Vanaf 5 februari trainen alle speelsters en spelers buiten op het veld in Kiewit met de nieuwe teamindelingen.
Het trainingsrooster OUTDOOR kan je hier downloaden.

De eerste competitiewedstrijd volgt dan op 24 februari.

Aangezien sommige spelers al staan te popelen om opnieuw buiten te hockeyen, bieden we de nieuwe teamindelingen de kans om op vrijdag 12, 19 en 26 januari en 2 februari als ploeg samen te trainen in Kiewit (mits het weer het toelaat en het plein bespeelbaar is).

Het gaat om een extra en vrijwillige teamtraining die zal bestaan uit wedstrijdsimulatie. De training heeft dus ook pas zin wanneer er voldoende spelers of speelsters van je nieuwe ploeg mee willen doen. Er zal een trainer van Hasselt Stix aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden, maar het is daarnaast ook de bedoeling dat de coach of manager het eigen team mee op sleeptouw neemt.

De teams van de leeftijd U7-U12 mogen komen trainen van 18 tot 19u, de ploegen U14-U19 verwachten we van 19u tot 20u.
Wanneer er overlap is met de zaaltraining, gaat de zaaltraining uiteraard voor.

Geven jullie door aan je manager en/of coach of je al dan niet komt trainen in Kiewit op vrijdag in januari?

 

See you there!

 

 

Enkele praktische afspraken:

Afgelopen weekend was onze eerste editie  van Stix & Bubbels een schot in de roos! Bedankt aan alle mensen die er samen een geweldig feest van gemaakt hebben, zowel de bezoekende als de helpende handen!
 
Bedankt ook aan de firma Siematic, keukenontwerpers gelegen op de grote ring te Hasselt voor het ondertekenen van een 3-jarig sponsorcontract met onze club. Wij kijken uit naar een constructieve samenwerking!
 
Artikel uit HBVL 21/11/2017:
Zaterdag 18 november vierde hockeyclub Hasselt Stix het vijfjarig bestaan. Het stadsbestuur kondigde op het feest aan dat de club nieuwe speelvelden, een clublokaal en een parking krijgt in Rapertingen.

In de feestzaal van Landrover Metropool Hasselt aan de Herkenrodesingel startten een 200-tal genodigden met babbels en bubbels aan een feestelijke avond. Na het Stix-diner was het ongeduldig wachten op de Stix-party onder begeleiding van Dj Raf en DJ Didier Goesaert.
Voorzitter Axel Haumont leidde de viering in goede banen en ontving felicitaties en dankbetuigingen voor de club en haar vrijwilligers. Nathalie Declercq en Jan Bastianen brachten daarna het verhaal van de eerste jaren. In een tot dan toe omzeggens maagdelijk Limburgs hockeylandschap hanteerden zij de eerste sticks en gaven zij de definitieve stoot aan het ontstaan van een nieuwe hockeyclub te Hasselt. Deze snelgroeiende club met 450 leden, waarvan een 350-tal actieve spelers en speelsters resideert, met de hulp van de stad, in Sportcentrum Kiewit in de Tulpinstraat. Vijf jaar later behalen zij reeds met enkele teams de kampioenstitel op Vlaams niveau en stromen hier opgeleide spelers en speelsters door naar hogere regionen. Het bestuur mikt evenwel verder en streeft ernaar om Limburg, en Hasselt in het bijzonder in de nabije toekomst een dames- en herenploeg op nationaal niveau te geven.


In aanwezigheid van Christiaan Deleul, Algemeen Directeur van DMG Keukens België en Lode Steegmans directeur Jaguar-Landrover Hasselt, kwam Guy Smeets aan het woord met het verheugende nieuws dat een tweede hoofdsponsor werd gevonden zodat de groeimogelijkheden van deze jonge club aanzienlijk werden vermeerderd. SieMatic Keukenontwerpers zal vanaf nu mee aan de kar stoten en zorgen dat onderhoud van materiaal, inrichting van het clublokaal en de opleiding van trainers, scheidsrechters en coaches in optimale omstandigheden kunnen gebeuren.

Daarna was het woord aan schepenen Habib El Ouakili en Tom Vandeput. Onder algemeen applaus deelden zij mee dat de club nieuwe speelvelden, een clublokaal en een parking zullen krijgen in Rapertingen, tussen de Diepenbekerweg en de Singelbeekstraat. Eén van de voorbeeldclubs van Hasselt zal dan, zo hopen zij, dé hockeyclub van Limburg worden.

Hasselt Stix in de Pers!
Wedstrijdoverzicht 13/10 en 14/10
Gefeliciteerd
19/10
Alix Nulens
20/10
Juline Billion Deprez
20/10
Dirk Timmermans
21/10
Michèle Klaps
21/10
Alexander Vanherk
22/10
Wannes Theys
Foto's
Lid worden van onze club?

Kom vrijblijvend langs voor een kennismaking of schrijf je in via deze link.

Trainingsuren 2018 - 2019
Aangepaste trainingsuren op 03/10 en 10/10

Woensdag 03/10: vanaf 17u
Woensdag 10/10: vanaf 17u  
(alle trainingen voor dat uur vallen dus weg)

Kalender
  October 2018  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

© 2016, website powered by Twizzit.com