Goed nieuws: Delhaize.be en de Koninklijke Belgische Hockey Bond slaan, ook dit jaar, de handen in mekaar om Hockeyclubs  aan nieuw sportmateriaal te helpen.

De HOCKEY ON WEB actie financiert de aankoop van materiaal (Obo set voor keepers, hockeyveldafscheider, hockeydoel, Bola ballenkanon, enz.) dankzij jouw ONLINE aankopen op www.delhaize.be

Hoe werkt het?

 


Om deel te nemen aan de actie moet je slechts 3 zaken doen:
 

  1. Doe je boodschappen ONLINE op www.delhaize.be en kies een leveringswijze: in een afhaalpunt of bij je thuis.
     
  2. Geef de promotiecode, van de club die je wil steunen (Hasselt Stix code: HCAX2X), in vóór je je winkelmandje valideert.  
     
  3. Bij elke aankoopschijf van € 5 schenkt Delhaize.be je club € 1 voor de aankoop van nieuw sportmateriaal(**). De volledige lijst van verkrijgbaar sportmateriaal vind je hier.

Voorbeeld: indien jouw club tijdens de actie € 2500 bijeenzamelt, schenkt Delhaize.be jou een aankoopbedrag van € 500 en kan men kiezen uit: een complete Obo Ogo X(X)S Miniset of een sleepcorner trainingsset met 120 ballen of een reboundbak.

Hoe lang loopt deze actie?

De actie duurt t.e.m. 30 juni 2017. Hoe meer boodschappen je op Delhaize.be doet met gebruik van de promocode, hoe meer kans de club op nieuw materiaal maakt!

Deel deze code met al je vrienden, familie en iedereen die Hasselt Stix graag wil sponsoren zonder er iets voor te moeten doen! Zo lang de code ingegeven wordt verzamelen wij het sportmateriaal!

Heb je nog vragen over deze actie? Aarzel dan niet de FAQ te raadplegen die je nog meer informatie geeft over deze actie en de Delhaize onlinedienst.