Het weer heeft ons deze week alvast met de neus op de feiten gedrukt, de herfst is in het land! Hoog tijd dus om de inschrijvingen voor het herfstkamp te openen!
 
Het kamp is voorbehouden voor leden en wordt georganiseerd door Hasselt Stix, onder leiding van Jan en Quinten, in samenwerking met trainers uit eigen huis en van Sportsfection. We zijn ook blij te vermelden dat we deze keer beide velden ter beschikking hebben!
 
Het kamp zal plaatsvinden van maandag 28 tot en met donderdag 31 oktober 2019, telkens van 9:00 tot 16:00. Let op: er is geen opvang voor en na deze uren en er is tevens geen kamp op vrijdag 1 november.
 
Van maandag tot woensdag voorzien we een versnapering tijdens de middag en op donderdag een lunch. Kostprijs voor het kamp is 120€, inschrijven kan vanaf zondag 29 september om 19u via deze link
 
NIEUW!!! Voor onze vaste keepers (maximum 10!) bieden we een echte keepersclinic aan. De keeperstrainer werkt met een doorschuifsysteem en traint in groepjes van 2 tot 3 keepers, terwijl de anderen ingeschakeld worden als keeper bij de oefeningen van de veldspelers. Inschrijven voor de keepersclinic kan eveneens vanaf zondag 29 september om 19u maar dan via deze link.
 
De inschrijvingen worden ten laatste afgesloten op woensdag 16 oktober of eerder bij het bereiken van het maximum aantal deelnemers.