Als extra attractie voor onze seizoensafluister op 25 mei zijn we fier te kunnen aankondigen dat op Stix een voorronde voor het Streethockeytornooi van de Belgische hockeybond zal gehouden worden.  Deze 'urban' variant wordt gespeeld met teams van maximum 5 spelers (min 3) in een 'cage' waarbij de boarding deel uitmaakt van het veld. Spelers (m/v) van U14 en U16 kunnen zich hiervoor inschrijven. 

Nodeloos om te zeggen dat we als organiserende club ons beste beentje willen voorzetten, dus we rekenen erop dat onze U14 en U16 ploegen zich massaal zullen inschrijven met meerdere ploegen!  Inschrijven kan op www.belgianstreethockey.be, waar je ook meer info over deze competitie terugvindt. Deelname is gratis, inschijven kan tot 22 mei: aarzel dus niet, vorm zo snel mogelijk een ploegje en schrijf je in! 

De exacte uren voor de wedstrijden (en het aantal) hangen af van het aantal ingeschreven ploegen en er zal voor gezorgd worden dat de speeluren voor het Streethockey niet overlappen met de speeluren van de wedstrijden van de reguliere competitie. Hou onze social media daarom volgende week dus zeker in de gaten als je een ploeg ingeschreven hebt. De meeste wedstrijdenzullen normaal vanaf de late namiddag gespeeld worden. De hockeycage zal de ganse dag opgesteld zijn, zodat we op de momenten dat er geen wedstrijden zijn ook de andere kinderen er gebruik van kunnen laten maken.