De netwerkclub van Hasselt Stix woonde twee hockeywedstrijden bij uit de nationale hockeycompetitie.
De filiaalhouder van Siematic Hasselt zorgde ’s morgens voor koffie en koeken en daarna ging het in stijl met 5 Range Rover Velars, ter beschikking gesteld door Jaguar Range Rover Metropool Hasselt, naar Brasschaat.

In “The Mansion of Dragons” werden 17 volwassenen en 5 kinderen onthaald met aperitief en hapjes. Om 12u volgden ze vanuit de businessseats de dameswedstrijd KHC Dragons- Wellington. Daarna werden ze op een van de mooiste terrassen uit de omstreken verwend op een heerlijke luxe-lunch.
Vervolgens gaf Adam Commens, de ex-bondscoach van het Belgische herenteam een interessante uiteenzetting over de verdere modernisering van de Belgische hockeybond en de uitdagingen waarmee ze zullen worden geconfronteerd. Commens, de huidige “high performance manager”behaalde met de Red Lions de eerste grote successen, o.a. de kwalificatie voor de olympische spelen te Peking in 2008.


Na een uiterst fijne dag volgde dan om 15u de herenwedstrijd KHC Dragons – Beerschot.  Hartelijk dank aan Guy Smeets voor de organisatie en coördinatie en aan de sponsors Siematic en Jaguar Range Rover Metropool voor de ondersteuning.


Spijtig voor wie er niet bij kon zijn. Maar er komen nieuwe initiatieven van onze businessclub. Geïnteresseerden die lid willen worden van Netstix vinden informatie op onze website onder SPONSORS, BUSINESSCLUB NETSTIX.


Roger Vincken